naša kompanija raste i jača iz godine u godinu

O NAMA

Venera vrši usluge logistike i distrbucije roba siroke potrošnje na teritoriji Bosne i Hercegovine od svog osnivanja 1995 godine. Kroz dugogodišnju predannost poslu, konstatntno učenje i usavršavanje danas je naša kompanija jedna od vodećih kompanija u sektoru distribucije roba siroke potrošnje.

Venera pruza kompletan set usluga počevši od uvoza, skladištenja, prodaje i dostave kupcima kao i punu marketinšku podršku našim partnerima.

Snažna

VIZIJA

Da budemo sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi. Održavati i poboljšavati partnerske odnose sa principalima kroz stalno usvaršavanje, rast i razvoj.

Vrijedna

MISIJA

Naša misija je graditi i održavati dugoročne odnose sa klijentima i potrošačima nudeći im renomirane svjetski poznate proizvode.

kvalitet procesa rada kao osnova konkurentnosti i uspješnosti

POLITIKA KVALITETA

Društveno odgovorno ponašanje smatramo veoma bitnim za poslovanje naše kompanije. S obzirom na dinamiku naše poslovanja, fokusirani smo prije svega na svoje zaposlene, koji su zaslužni za sve rezultate koje ostvarujemo. Nastojimo osigurati podsticajnu radnu okolinu i uslove poslovanja za zaposlene u našoj kompaniji. Konstantna edukacija, ulaganje u ljudske resurse je nešto što nam omogućava da se prilagodimo promjenama u poslovanju i na tržištu, a koje su sve češće. Posredno smo uključeni u sve aktivnosti koje naši principali provode vezano uz tu temu i smatramo da je etično i transparentno poslovanje nadopuna društveno odgovornom poslovanju.