Dugogodišnja prisutnost i poznavanje tržišta

Venera d.o.o. je jedan od vodećih distributera visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje na tržištu Bosne i Hercegovine. Opsežno poznavanje tržišta, višegodišnja saradnja sa renomiranim svjetskim kompanijama, te velika prisutnost na tržištu cijele BiH.

Efikasan pristup tržištu i potrošačima

Kroz naprednu mrežu i izgrađene odnose sa maloprodajnim objektima, našim klijentima osiguravamo efikasan pristup tržištu i njihovim potrošačima, te dostupnost robe, kako kupcima tako i krajnjim potrošačima, u svakom trenutku i na svakom mjestu širom Bosne i Hercegovine.

Razvoj distributivnih kanala i praćenje trendova

Svoje iskustvo i know-how konstantno usklađujemo sa novim trendovima na tržištu. Fokusiranim upravljanjem robnim markama, održavanjem odnosa sa ključnim kupcima, unapređenjem prodaje pojedinačnih brandova, te razvojem novih distributivnih kanala, naša kompanija osigurava stalan rast prometa i udjela na tržištu Bosne i Hercegovine.

Posvećen i profesionalan tim

Venera tim broji preko 140 zaposlenih stručnjaka i mladih profesionalaca - koji svojim zalaganjem svakodnevno demonstriraju posvećenost rezultatima i lojalnost kompaniji. Ulažemo u edukaciju i razvoj zaposlenih, kako bismo u svakom trenutku bili konkurentni i obezbjedili adekvatna znanja i vještine kojima bismo odgovorili na zahtjeve tržišta.

Konstantno usavršavanje znanja i vještina zaposlenih

Prodajni tim je obučen koristeći znanja, iskustva i principe kompanija sa kojima sarađujemo. Naši zaposleni usavršavaju svoja znanja kroz edukacije i treninge iz oblasti prodaje, vještina prezentacije, poslovnog pregovaranja, tretiranja primjedbi, rješavanja problema...

U korak sa tehnologijom

U koraku sa savremenom tehnologijom, narudžbe se vrše pomoću PDA uređaja uvezanih u centralni sistem. Savremeni sistemi za podršku prodaji omogućuju praćenje kratanja i aktivnosti prodajnog tima u realnom vremenu. Brza obrada podataka omogućavaju dostavu u roku od 24h.